Condiții generale de saltea

A se păstra eticheta de pe saltea. Garanția este valabilă atunci când salvați eticheta și documentele care confirmă data, locul și costul de proprietate.

un ambalaj transparent protejează salteaua de impactul factorilor externi (umiditate, poluare), dar poate retine mirosul fabrica de noi produse și ambalaje.

Înainte de utilizare, îndepărtați ambalajul din saltea și ventilați-l într-o zonă bine ventilat nu mai puțin de o zi. Pentru a accelera aerisirea saltelei este recomandat să vid saltea într-un aspirator de uz casnic capac cu o duză netedă sau să ia capacul de mobilier pentru saltele (cu capac detașabil). În funcție de gradul de ventilare al mirosului camerei pentru dispariția completă poate dura de la 3 zile până la 3 săptămâni. Saltea, realizate cu materiale naturale (nucă de cocos de nucă de cocos, latex, bumbac, lână, etc.) miros inerent materiale naturale și sunt depozitate într-o saltea, nu un defect.

În timpul depozitării și întreținerea saltelei pentru a evita umezeala in interiorul saltelei si condensare. umiditate în încăperea în care salteaua trebuie să fie de la 45 la 70%, iar temperatura este de – 15 până la 30 ° C

După contactul cu apa sau alte lichide au nevoie de saltea pentru a colecta imediat uscat, curat, un material bine-absorbant (tesatura, pânză, piele de căprioară, burete) și nu mascheze așternut saltea să se usuce complet.

  • матраци тм цени

Salteaua nu ar trebui să fie expuse la lumina directă a soarelui și la temperaturi ridicate. Saltea nu îi este permis să aibă mai puțin de 1,5 m de încălzitoare electrice sau flăcări deschise.

A nu se păstra salteaua în poziție verticală, pentru mai mult de 1-2 zile. depozitarea și întreținerea saltelei pe termen lung este permisă numai într-o poziție orizontală. Nu este permis să se plieze și îndoiți salteaua în timpul utilizării și transportului.

Saltea furnizate de producător într-o stare de fire răsucite sau comprimat, este recomandat să nu mai devreme de 48 de ore utiliza după despachetare.

refacerea completă a formei și dimensiunii saltelei la temperatura camerei, în mai puțin de 10 zile de la despachetare.

În timpul iernii, salteaua furnizată de către producător într-o stare de fire răsucite sau comprimat, înainte de a despacheta ar trebui să fie menținute în această stare, la temperatura camerei, timp de cel puțin o zi.

A nu se păstra salteaua într-un comprimat răsucit sau mai mult de 1 lună de la data cumpărării.

Dimensiunea și forma patului traversei trebuie să se potrivească cu mărimea și forma saltelei. Nu este permis să comprime saltea pentru introducerea în cadrul patului. Nu este permisă proeminență (lasarea) a saltelei dincolo de bază cu mai mult de 2 cm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *